Nem sikerül az eladás?

Tudd meg, mi az oka!

Nem igaz, hogy hónapok óta hirdetem az ingatlant, és nincs érdeklődés.
Miért nem akar senki ajánlatot tenni?
Miért nem tudom eladni?

Hogyha ilyen és ehhez hasonló gondolatok gyötörnek, akkor azt kell mondjam, hogy komoly bajban vagy. Hiszen éppen most járatod le az ingatlanodat a piacon azzal, hogy ott áll eladatlanul.

Hiszen az idő pénz.

És hogyha három hónapnál többet töltesz a piacon, akkor a várható végeredmény drasztikusan romlani fog.
Egész egyszerűen azért mert mostanra, minden potenciális érdeklődő látta a hirdetésedet,és amikor legközelebb szembe jön vele, azt fogja gondolni, hogy: “ ja igen ez az a lakás aminek a hirdetését már hónapokkal ezelőtt is láttam…”

De ne aggódj, van megoldás!

Csak annyit kell tenned, hogy jelentkezel a Hirdetés Auditra, és segítek Neked megkeresni a hibákat a marketingedben, vagy az értékesítési stratégiádban.

Utána tudni fogod, hogy hol a hiba, min változtass, és ha elvégzed a megbeszéltéket, akkor 1-2 héten belül megtalálhatod azt a vevőt, aki kifizeti az árat, amit kértél.

Tehát ne vesztegesd az időt, jelentkezz most!

A megoldás a HIRDETÉS AUDIT!
Megnézem, hol tartasz, és megmondom, hol a hiba!

Most csak 4.890 Ft + Áfa-ért. Budapesten és Bp. 30 km-es körzetében.

Milárik Márton ingatlanspecialista

Ahol a hirdetés audit során általában megtaláljuk a hibát

Profi marketing

Az alap "csilli-villi" fotó anyag, amin az ingatlan a legjobb arcát mutatja. Ezt ki kell egészíteni alaprajzzal, virtuális sétával, és videóval, aztán az anyagot el kell juttatni MINDEN potenciális vevőhöz

Home staging

Az ingatlant a vevők tömegeinek ízlésére kell szabni, vagyis piacképes portékát kell faragni belőle

A megfelelő vevők megcélzása

Nyilvánvaló, hogy senki nem szeretne ingatlan-turistákat a lakásában, akik csak az idejét pazarolják, és mindenki a fizetőképes vevőkre hajt. De vajon el is tudja érni őket?

Értékesítési stratégia

Mi a terv, hová szeretnénk eljutni? Mi a legjobb oda vezető út, illetve van-e "B" tervünk vész esetére? Biztosan együtt van minden infó és dokumentum? 

Nem az okozza a vesztünket, amit tudunk. Hanem amiről úgy gondoljuk, hogy tudjuk.

Pontos árazás

Minden eladónak a saját lakása a legértékesebb. Ennek megfelelően mindenki a lehető legmagasabb árat szeretné kapni érte. De vajon a tulajdonos fejében lévő elképzelésnek van köze a valós piaci értékhez?

Gyors eladás!

Nem törvényszerű, hogy egy ingatlan eladás hosszú ideig tart. Optimális esetben 1-2 hónapon belül ki lehet hozni a maximális eladási árat. De ehhez előtte minden mást jól kell csinálni.

Kérd, a hirdetés auditot!

Most csak 4.890 Ft + Áfa-ért. Budapesten és Bp. 30 km-es körzetében.

Korábbi ügyfeleink mondták a hirdetés audit után

2008 óta több ezer ingatlan eladásában vettünk részt, ezért pontosan tudjuk hogy mit kell tenni a maximális eredmény eléréséhez

Marton József

Válllalkozó, étterem tulajdonos

Több ingatlanossal beszéltem, mielőtt hozzá láttam az ingatlan eladásnak. Gondoltam majd jól kiokosítom magam. Gyakorlatilag egymásra licitáltak, röpködtek a tízmilliók. Meg is bíztam több irodát... aztán nem történt semmi. Már 6 hónapnál jártunk, mikor találkoztam Mlinárik Mártonnal. Ő megmutatta, hogy számos hibát követtem el a folyamat során, és persze túl is áraztam. Rendbe tettünk mindent, és 1 hónappal az első találkozó után már az adásvételi szerződést írtuk alá. Szóval valóban lehet az ingatlanközvetítést jól is csinálni. Mindent köszönök!

Dobos Melinda

Online marketing szakértő

Először azt gondoltam, hogy a lakáseladás nem nagy dolog, majd én megoldom. Aztán mikor hónapokig kísérgettem az olyan érdeklődőket, akik csak a vállukat húzogatták, és a lakást "fikázták", rájöttem, hogy ezt így nem lehet csinálni. Vagy kiszervezem a lakáseladást, vagy rámegy a családi életem és a munkám is. Miután beszéltünk Mártonnal, 15 napon belül megtaláltuk a vevőt. Egyetlen szó jutott eszembe: Zseniális... 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük