Csapatunk

Kedves Leendő Ügyfelem!

Bizonyára felmerül benned, hogy hogyan vagyok képes kiszolgálni egyedül azt a rengeteg megkeresést, amit kapok. A válasz az, hogy sehogy, vagyis egyedül sehogy. 🙂 Ezen az oldalon találod a munkatársaimat, akikkel az együttműködésünk során találkozni fogsz. Ne aggódj, gondosan összeválogatott, profi csapatról van szó, akik legalább annyira felkészültek a saját területükön, mint jómagam. Tehát ha nekem bizalmat szavaztál, arra kérlek, hogy őket is tiszteld meg a bizalmaddal, nem fogsz bennük csalódni!
Mlinárok Márton ingatlanspecialista

Mlinárik Márton

ingatlanspecialista, közgazdász, vlogger

Salgótarjánban születtem, 15 éve vagyok vállalkozó, a diplomámat közgazdászként szereztem.

Az ingatlanpiaci pályafutásomat 2008-ban kezdtem, és a szakmát a válság idején tanultam. 3 évig a Duna House-nál, 6 évet pedig az Immo1 franchise hálózatnál töltöttem és bejártam a szamárlétra minden fokát. A nulláról kezdtem, voltam milliomos üzletkötő, irodavezető, alapítottam 4 irodát és irányítottam 50 üzletkötőt.

15 év ingatlanközvetítői múlttal a hátam mögött úgy éreztem, hogy a franchise hálózat inkább akadályoz, mint támogat a céljaim elérésében, ezért végül egy saját ingatlanközvetítő cég létrehozása mellett döntöttem.

Herbály Szabina

Herbály Szabina

asszisztens
herbaly.szabina@yhome.hu
+36 70 214 9517

Herbály Szabina vagyok, a csapat “hátvédjeként”, mint asszisztens segítem kollégáimat és ügyfeleinket a gördülékenyebb ügymenet levezénylésében.
Az ingatlan adás-vétellel járó adminisztráció, ügyintézési sorrend elsajátítása nem egyszerű feladat, Márton asszisztenseként viszont lehetőséget kaptam elsajátítani és rutint szerezni.

Célom, hogy a körülményes ügymenetekből ügyfelünk a lehető legkevesebbet észleljen, maximális tájékoztatás mellett megbízónk a lehető legkevesebb stresszel zárjon le egy ingatlan eladást vagy épp egy vételt.

Herbály Szabina
Magyar Ferenc

Magyar Ferenc

Ingatlanspecialista, hitelszakértő
magyar.ferenc@yhome.hu
+36 70 321 8141

22 éve foglalkozom értékesítéssel, a tapasztalataim eleinte a hitel és a pénzügyi szektorban szereztem, majd , Nyugat-Európába majd később Dél-Kelet-Ázsiába sodort az élet, ahol volt lehetőségem tovább fejleszteni az emberismeretem és a kommunikációs képességeim. Pályám során több mint 100 ingatlan adás-vételben vettem részt. Az évek alatt az ingatlan és pénzügyi piacon megszerzett tapasztalattal és szakértelmemmel a legmagasabb szintű ügyfél-elégedettség elérésére törekszem.
Matosics Zoltán

Matosics Zoltán

Ingatlanspecialista
matosics.zoltan@yhome.hu
+36 30 360 8581

1988-ban születtem, tősgyökeres Óbudai vagyok, de eddigi szerteágazó karrierem során teljes Budapestet és az agglomeráció egy részét is jól megismertem.

Szeretem ezt a várost, szeretek itt élni.

Tervezőgrafikusként diplomáztam, mely szakmát 14 évig műveltem, de mindig csak a háttérben, szabadúszóként. A vizuális kommunikáció mellett évekig foglalkoztam főállásban kintlévőségkezeléssel, műszaki cikkek és szállás-értékesítéssel, valamint a marketing- után építőipari fejlesztési projektvezetéssel – melyben 3 év alatt mintegy félmilliárd forintnyi összértékű beruházásokért voltam felelős.

Matosics Zoltán

Ezek után mit keresek az ingatlanszférában? – Szokott hangozni a kérdés. – Egy kiemelt jelentőségű, közös tulajdonsága van minden eddigi munkámnak: első sorban emberekkel foglalkoztam és foglalkozom most is; szeretek segíteni, és szeretem az interakciót, változatosságot. A projektalapú értékesítésben hiszek és hivatásomként tekintek Ügyfeleim értékeinek, igényeinek és érzésvilágának megértésére. Az ingatlanszféra mindezek harmonikus arányú együttese számomra.

Ha megkérdeznek, mégis úgy érzem, sosem voltam és nem is áll szándékomban – a mai, magyar köztudatban élő kifejezéssel élve – „ingatlanosnak” lenni. „A kevesebb több” elve itt is érvényesül: Kizárólag olyan feltételekkel dolgozom (kollégáimmal, partnereinkkel együtt), hogy kiemelt minőségben és kiemelt figyelemmel tudjam végigkísérni minden rám bízott ingatlan értékesítési projektemet. Ebből pedig win-win üzletek és ajánlások következnek. Összességében a bizalmon és korrektségen alapuló emberi kapcsolatok megteremtésén és ápolásán dolgozom.

Ha ingatlaneladási problémáinak megoldásában, vagy csak a tervek kivitelezésében és a folyamatok gördülékennyé tételében segítségére lehetek, állok rendelkezésére – keressen bizalommal!