Bemutatkozás

Tudj meg többet rólam és a csapatomról!

Gondosan összeválogatott, profi csapatunkkal teljeskörű és minőségi szolgáltatást nyújtunk, legyen szó akár ingatlan értékesítésről, vételről vagy hitelügyintézésről. Tapasztalt kollégáim legalább annyira felkészültek saját területükön, mint jómagam, így biztos lehetsz benne, hogy ingatlanügyeid jó kezekben lesznek.

év tapasztalat
0
eladott ingatlan
0
elégedett ügyfél
0

Szakértő csapatunkkal csak néhány lakással foglalkozunk, de azokat kiemelt figyelemmel kezeljük, és full szervíz szolgáltatást nyújtunk a profi fotózástól a home stagingen át, egészen a birtokba adásig és a közművek átírásáig. Ha egy tulajdonos ránk bízza az eladást, minden feladatot átadhat nekünk, úgy fogjuk kezelni az ügyet, mintha a saját lakásunkról lenne szó. Valójában mi nem ingatlant adunk el. A mi munkánk az, hogy megoldjuk az emberek életét megkeserítő problémákat.

Herbály Szabina irodakordinátor

Herbály Szabina

- Asszisztens

A közigazgatásban eltöltött évek után tettem egy röpke kitérőt a rendezvényszervezés világába, majd ezt követően ismertem meg Marcit. Azóta a csapat “hátvédjeként”, mint asszisztens segítem kollégáimat és ügyfeleinket a gördülékeny együttműködésben. Célom, hogy a gyakran körülményes ügymenetekből ügyfelünk a lehető legkevesebbet észleljen és teljeskörű, pontos tájékoztatást kapjon minden folyamatról, hogy az ingatlan eladás vagy vétel teljesen stressz- és zökkenőmentes legyen.

Magyar Ferenc - Ingatlanspecialista, hitelszakértő

Magyar Ferenc

- Ingatlanspecialista, hitelszakértő

Már több mint 22 éve foglalkozom értékesítéssel, a tapasztalataim eleinte a hitel és a pénzügyi szektorban szereztem, majd Nyugat-Európába és később Dél-Kelet-Ázsiába sodort az élet, ahol volt lehetőségem tovább fejleszteni az emberismeretem és a kommunikációs képességeim. Pályám során több mint 100 ingatlan adás-vételben vettem részt. Az évek alatt az ingatlan és pénzügyi piacon megszerzett tapasztalattal és szakértelmemmel a legmagasabb szintű ügyfél-elégedettség elérésére törekszem.

Matosics Zoltán - Ingatlanspecialista

Matosics Zoltán

- Ingatlanspecialista

Tervezőgrafikusként diplomáztam, mely szakmát 14 évig műveltem. A vizuális kommunikáció mellett évekig foglalkoztam kintlévőségkezeléssel, műszaki cikkek és szállás-értékesítéssel, valamint a marketing- után építőipari fejlesztési projektvezetéssel. Egy kiemelt jelentőségű, közös tulajdonsága van minden eddigi munkámnak: elsősorban emberekkel foglalkoztam és foglalkozom most is; szeretek segíteni, és szeretem az interakciót, változatosságot. A projektalapú értékesítésben hiszek és hivatásomként tekintek ügyfeleim értékeinek, igényeinek és érzésvilágának megértésére. Az ingatlanszféra mindezek harmonikus arányú együttese számomra.

Kizárólag olyan feltételekkel dolgozom (kollégáimmal, partnereinkkel együtt), hogy kiemelt minőségben és kiemelt figyelemmel tudjam végigkísérni minden rám bízott ingatlan értékesítési projektemet. Összességében a bizalmon és korrektségen alapuló emberi kapcsolatok megteremtésén és ápolásán dolgozom.

Sánta Bence ingatlanspecialista

Sánta Bence

- Ingatlanspecialista

A Tatabányán eltöltött, megyei válogatott focista éveim után végül gazdasági irányban tanultam tovább és közgazdászként diplomáztam. Kezdetben a Fundamentánál szereztem tapasztalatot személyi bankárként, azóta pedig már Marci csapatát erősítem, mint ingatlanközvetítő. Én magam már 20 éves korom óta aktív ingatlanbefektetőként tevékenykedem, így az ingatlanértékesítés mellett befektetéssel kapcsolatos kérdésekben is örömmel segítek.

Kiss László - Ingatlanspecialista

Kiss László

- Ingatlanspecialista

9 éve foglalkozom értékesítéssel, azon belül ingatlan értékesítéssel és befektetésekkel. Emellett egy évig voltam irodavezető, ezáltal nem csak csinálom, hanem tanítottam is a szakmát. Maximum 10-15  ingatlannal foglalkozom egyszerre, ami által több energiát, időt, marketing összeget, odafigyelést tudok az Ön lakására fordítani!

Küldetésem modernizálni az ingatlan értékesítést, hogy némileg felhígult szakmámban kitűnjek és értéket képviseljek ügyfeleim számára.

Meghatározott ideig és egy abszolút működő módszerrel dolgozom.

Az ingatlanjaim 98%-át sikeresen értékesítettem és úgy kezelem a megbízásaimat, mintha a sajátom volna!

Mészáros Gábor

- Ingatlanspecialista

Budapesten születtem, de korán elköltöztem külföldre, hogy tapasztalatot szerezzek és angolul tanuljak. Egy londoni egyetemen diplomáztam Marketing Kommunikáció szakon és ezen a területen is dolgoztam egészen addig amíg az ingatlanpiac dinamikája fel nem keltette az érdeklődésemet. Úgy érzem, hogy itt tökéletesen tudom kamatoztatni az eddig megszerzett képességeket, hogy kiváló élményben legyen az ügyfeleinknek része. Mlinárik Márton tanításával és iránymutatásával egy sikeres és profi csapat tagja lehetek, mindemellett ez lehetőséget teremt, hogy a legjobb rálátásom legyen az aktuális ingatlanpiacra. 

Rády Rebeka

- Ingatlanspecialista

Budapesten nőttem fel és már egészen kicsiként kiderült, hogy maximalista vagyok!

Utóbbi éveimet aktív latin-versenytánccal töltöttem, ami mellett több zenekarban is játszottam, így bátran merem kijelenteni, hogy megtanultam mi is az az együttműködés, helytállás és mit is jelent az igazi pörgés! 
Egészen fiatalon dolgozni kezdtem és nagyon hamar rájöttem, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni. Mindig is örömmel töltött el, amikor elégedettséget láttam ügyfeleim arcán, számomra ez jelenti a motivációt.
 
És, hogy miért az ingatlanpiac?
 
2022-ben kezdtem dolgozni egy ingatlan hálózatnál, ahol egyértelművé vált számomra, hogy ezzel szeretnék foglalkozni! Hamar körvonalazódott bennem, hogy egy nagyobb hálózat nem teszi lehetővé, hogy 100%-ban olyan magas szakmai színvonalat képviseljen, mint azt ügyfélként én is elvárnám, így találtam rá Márton egytől-egyig szakemberekből álló csapatára, melyet már én is büszkén képviselek!

Herbály György

- Ingatlanspecialista

E-mail:

herbaly.gyorgy@yhome.hu

Herbály György vagyok, ingatlanspecialista. Ismét Márton csapatát gyarapítom, néhány éves megszakítás  után. A pár éves szünet alatt sok mindent kipróbáltam, megméretettem különböző szegmensekben, majd rá kellett jönnöm, hogy ez az értékesítési ág áll a legközelebb hozzám, itt érzem jól magam, itt tudok kiteljesedni. 
 
Tudom, hogy ingatlanost választani nem könnyű feladat, aki elsőre ideálisnak tűnik, arról csak hónapok után derülnek ki a hibák, hiányosságok, ami addigra súlyos  károkat okozhat egy értékesítési folyamatban.
 
Amennyiben biztosra mennél és nem szeretnél rizikót, a legjobb helyen jársz. Profi háttérrel rendelkező csapatunk, minden támogatást megad amire szükség lehet a gördülékeny üzlet lebonyolításához. 
Ha lakásvásárláson vagy eladáson töröd a fejed keress bátran, segítek.
Mlinárik Márton Ingatlanspecialista, ingatlan szakértő ingatlanközvetítő, ingatlanértékesítés és adás-vételi szolgáltatások Budapesten

Mlinárik Márton

- Ingatlanspecialista, közgazdász, vlogger

Az ingatlanpiaci pályafutásomat 2008-ban kezdtem, és a szakmát a válság idején tanultam. 3 évig a Duna House-nál, 6 évet pedig az Immo1 franchise hálózatnál töltöttem és bejártam a szamárlétra minden fokát. A nulláról kezdtem, voltam milliomos üzletkötő, irodavezető, alapítottam 6 irodát és kiképeztem több mint 200 üzletkötőt.

15 év ingatlanközvetítői múlttal a hátam mögött úgy éreztem, hogy a franchise hálózat inkább akadályoz, mint támogat a céljaim elérésében, ezért végül egy saját ingatlanközvetítő cég létrehozása mellett döntöttem.

Az ingatlanos franchise cégek a “nagy számok törvénye” szerint működnek. Ez annyit tesz, hogy legyünk mi a legtöbben, legyen nálunk minden ingatlan…, aztán majd lesz valahogy. Az évek alatt rájöttem, hogy ez a hozzáállás (bár bevételt hoz a cégnek), az ügyfél számára kifejezetten káros.

Az én megközelítésem gyökeresen más:

"Én a minőségi szolgáltatásban hiszek."

Bízunk benne, hogy ügyfél referenciáink

minden kétséget eloszlatnak

A szavak helyett beszéljenek inkább a tettek!

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és bízd ránk ingatlanügyeid intézését!