Mlinárik Márton

Mlinárik Márton igatlanspecialista, közgazdász, vlogger

Salgótarjánban születtem, 13 éve vagyok vállalkozó, a diplomámat közgazdászként szereztem.

Az ingatlanpiaci pályafutásomat 2008-ban kezdtem, és a szakmát a válság idején tanultam. 3 évig a Duna House-nál, 6 évet pedig az Immo1 franchise hálózatnál töltöttem és bejártam a szamárlétra minden fokát. A nulláról kezdtem, voltam milliomos üzletkötő, irodavezető, alapítottam 4 irodát és irányítottam 50 üzletkötőt.

10 év ingatlanközvetítői múlttal a hátam mögött úgy éreztem, hogy a franchise hálózat inkább akadályoz, mint támogat a céljaim elérésében, ezért végül egy saját ingatlanközvetítő cég létrehozása mellett döntöttem.

Az ingatlanos franchise cégek a “nagy számok törvénye” szerint működnek. Ez annyit tesz, hogy legyünk mi a legtöbben, legyen nálunk minden ingatlan…, aztán majd lesz valahogy. Az évek alatt rájöttem, hogy ez a hozzáállás (bár hoz bevételt a cégnek), az ügyfél számára kifejezetten káros. Az én megközelítésem gyökeresen eltér: a minőségi szolgáltatásban hiszek.

Csak néhány lakással foglalkozom, de azokat kiemelt figyelemmel kezelem, és full szervízt nyújtok a profi fotózástól a home stagingen át egészen a birtokba adásig és a közművek átírásáig. Ha egy tulajdonos rám bízza az eladást, minden feladatot átadhat nekem, és úgy fogom kezelni az ügyet, mintha a saját lakásomról lenne szó. Valójában nem ingatlant adok el. Az én munkám az, hogy megoldjam az emberek életét megkeserítő problémákat.

Az ilyen bemutatkozó oldalak rend szerint tele vannak mindenféle szuperlatívusszal, hogy én ilyen meg olyan jó vagyok, de szerintem ez senkit nem érdekel, ezért nem is folytatom tovább.

A szavak helyett beszéljenek a tettek! Bízom benne, hogy az ügyfél referenciáim minden kétséget eloszlatnak. (Kattints ide és nézd meg, mint mondanak rólam a korábbi ügyfeleim!)

A Youtube csatornám ide kattintva megtekinthető.

Ha szükség van rám, csak írj egy üzenetet, és felveszem Veled a kapcsolatot!

Mlinárok Márton ingatlanspecialista