Ingatlan befektetés külföldön

...avagy a világ odakinn van!

IDŐPONT:

2023. NOVEMBER 18. 9:00 - 18:15

Ha lemaradtál, de kíváncsi vagy a konferenciára, a videofelvételt utólag is meg tudod vásárolni. 
(A felvétel kb 9 órás) 
Csupán annyit kell tenned, hogy kitöltöd az oldal alján található űrlapot. 
Kapsz tőlünk egy díjbekérőt, és ha rendezted, máris küldöm a felvétel linkjét!

nap
óra
perc
Ingatlan befektetés külföldön konferencia, Lurdy

Érdekel?

Gyere el, és hallgasd meg élőben, vagy kövesd a konferenciát online!

Vendégelőadók:

Időpont:

2023. november 18., 09:00 – 18:15

Időtartam:

egész napos rendezvény!

Helyszín:

Lurdy Ház Budapest

Témák

Amiről szó lesz az előadáson

Ingatlan befektetés külföldön konferencia, Lurdy

Hegyek, tenger, panoráma

Mi magyarok a Kárpát-medencében lakunk, ami alapvetően lapos. Ráadásul tengerpartunk sincs. Ezért minden magyarnak megindul a nyálelválasztása, ha ezt a három szót hallja: hegyek, tenger, panoráma. Pedig ez a hármas kombináció egy budapesti lakás árán elérhető.

Adózás, árak

10 évvel ezelőtt még konzervvel és téliszalámival megpakolva indultunk külföldre. Manapság ott tartunk, hogy szinte bárhová megyünk, olcsóbb az élet mint itthon. És ezen bizony az Európa-bajnok 27%-os áfa kulcsunk sem nagyon segít…

Adózás, árak, külföldi adózás ingatlan, Ingatlan befektetés külföldön konferencia, Lurdy
Ingatlan befektetés külföldön konferencia

365 napos szezon

Magyarok vagyunk, ezért nekünk a Balaton a riviéra. És szívesen beruházunk egy balatoni nyaralóra. A probléma az, hogy a szezon mindössze 4-5 hónapig tart. Tenerifén például 365 napos a szezon. És az ingatlanárak nem magasabbak. Ez pedig igen pozitívan hat a befektetésünk megtérülésére. És a hozam EUR alapú…

Belépőjegyek

A belépő ára:

99 EUR / 39.000 HUF

* Early bird (okt.31-ig):
89 EUR / 35.000 HUF

Egy 3 fős vacsora áráért, találkozhatsz 10 olyan emberrel, akik hatalmas
tapasztalattal és tudással rendelkeznek a nemzetközi ingatlanpiaccal kapcsolatosan.

Ez a tudás milliókat hozhat Neked.

A rendezvényre élőben összesen 200 jegy áll rendelkezésre.

Online viszont bármennyi résztvevőt tudunk fogadni.

*** A rendezvényről videofelvétel készül, amit mindenki, aki belépőt váltott, visszanézhet majd a konferencia (illetve a videó feltöltése) után 14 napig! ***

Teljes árú jegy

Early Bird jegy (október 31-ig)

VIP jegy (Összesen 20 db elérhető!)

99 EUR / 39.000 HUF

89 EUR / 35.000 HUF

189 EUR / 74.000 HUF

VIP jegy: 

A rendezvény után vacsora és privát beszélgetés a résztvevőkkel az A38 hajón. (összesen 20 db elérhető)

Menetrend

Programtervezet

Időpont

Előadó

Ország

9:00 – 9:30

Bevezető – Mlinárik Márton

9:30 – 10:00

Dr. Horváth Zsolt Miguel

Spanyolország, Costa del Sol, Marbella

10:00 – 10:30

Florek Zsolt

Horvátország

10:30 – 11:30

Szünet

11:30 – 12:00

Kállai Balogh Regina

Kanári szigetek, Tenerife

12:00 – 12:30

Iván Péter

Albánia

12:30 – 13:00

Füstös Sándor és Bognár Brigitta

Ciprus

13:00 – 14:30

Ebédszünet

14:30 – 15:00

Marosvölgyi Zsolt

Németország

15:00 – 15:30

Kali Tamás

Bulgária, Sunny Beach

15:30 – 16:00

Dobsa Diána és dr. Török Katalin

Törökország, Alanya

16:00 – 16:30

Szünet

16:30 – 17:00

Jurecska Zoltán

UAE, Dubai

17:00 – 17:30

Malics Adrienne és Malics Brigitta

USA, Miami

17:30 – 18:00

Király Norbert

Thaiföld, Pattaja

18:00 – 18:15

Mlinárik Márton (zárószó)

Az előadók

Flórek Zsolt, Ingatlan- és turisztikai szakértő
idezet

A magyar embereknek az Adria a második Balaton. Ezért sok magyar vevő dönt Horvátország mellett egyszerűen a közelsége miatt.

Flórek Zsolt

Ingatlan- és turisztikai szakértő

Horvátország

Ügyfeleinknek közvetlen szomszédunkban, Horvátországban segítünk ingatlanvásárlási céljaik megvalósításában. A fókuszterületünk a Kvarner-öböl és a Vir sziget (Észak-Dalmácia) mind Budapesttől maximum 6 órás autóútra található.

Horváth Zsolt
idezet

Több száz magyar család tisztelt meg bennünket a bizalmával és segítségünkkel vásároltak új otthont vagy nyaralót a Costa del Sol-on.

Dr. Horváth Zsolt Miguel

orvos, közgazdász és ingatlan szakértő

Spanyolország, Marbella

12 éve alapítottam ingatlanirodámat a Costa del Sol ikonikus városában, Marbella-n. Több száz magyar család tisztelt meg bennünket bizalmával és segítségünkkel vásároltak új otthont vagy nyaralót. Sokan befeketésnek vásároltak, mivel az itteni ingatlanok a krízisek ellenére is értékállóak. Egy évben 300 napon át látjuk a kék eget és a napsütést, kiváló iskolák, magas színvonalú egészségügyi ellátás és fejlett infrastruktúra várja az ideérkezőket. Kollégáimmal a vásárlás egész folyamatát végig kísérjük, a gazdasági, jogi és etikai szempontokat is maximálisan szem előtt tartva. Az ingatlanok felújításában, üzemeltetésében is segítséget nyújtunk.

Bognár Brigitta, és Füstös Sándor
idezet

Észak-Cipruson az ingatlanárak jelenleg alacsonyak. Ezért választotta a Forbes magazin is ezt a térséget a legjobb tengerparti ingatlan befektetésnek.

Bognár Brigitta, és Füstös Sándor

Ciprus

A Magyarországi ingatlanpiacon eltöltött 20 és 17 év után úgy éreztük szere,tnénk a nemzetközi piacra evezni.

Sok ország és térség jött számításba, aztán a Cipruson töltött 1-2 nap után tudtuk, jó helyen járunk. Nemcsak az életérzés, hanem befektetési szempontból és egyéb üzleti lehetőségben gondolkodva, Ciprus a lehetőségek tárháza.

Így aztán az elmúlt évben megalapítottuk a HighLife Cyprus nevű cégünket.

Akár rövid, akár hosszútávú befektetésben gondolkodsz, vagy éppen kiköltözésben, nálunk minden lehetőséget megtalálsz ingatlanbefektetések terén.

Iván Péter
idezet

Albánia az utolsó igazán izgalmas lokáció Európában.

Iván Péter

Albánia, Saranda

Nagyjából 20 éve járok Albániába némi világjárás és csellengés után rájöttem, hogy ez a világ egyik legjobb helye. 4 évvel ezelőtt költöztem ide, azóta kisebb megszakításokkal itt is élek. Nálam a fókusz Dél-Albánia, beleszerettem, itt érzem otthon magam. Főleg Saranda és a környező kis falvak ahol az értékesítéssel foglalkozom, de Tiranában is sok szeretettel várnak engem és az ügyfeleimet is.
Széles spektrumban állnak rendelkezésre ingatlanok legyen az ipari, mezőgazdasági terület, tengerparti apartman vagy Toscan jellegű albán kőház egyaránt.

Kállai-Balogh Regina
idezet

Miért pont Tenerife? Mert nincsen tél. Ezt a gyönyörű hegyvidékes szigetet az Atlanti óceán ölelésében az “örök tavasz szigetének” hívják, ugyanakkor nem drágább, mint Budapest.

Kállai-Balogh Regina

közgazdász, ingatlan szakértő

Tenerife

Végzettségem közgazdasági diplomán alapul, kiegészítve ingatlanközvetítői, értékbecslői valamint marketing szakirányú és befektetési (Pszáf) szakképesítésekkel.

12 éve foglalkozok ingtlanértékesítéssel lakossági, ipari és befektetői ingatlanfejlesztési szegmensben főképp Budapesten.

Lehetőségem nyílt bekapcsolódni 10 éve a török ingatlanpiacba és 9 éve indítottam Tenerifén az ingatlanértékesítést. Magyar ügyfélkörünket 2014 óta segítjük Tenerifén, budapesti irodai háttérrel és helyi külképviselettel a biztonságos vásárlásokban. Vétel esetén komlex szolgáltatást nyújtunk, jogi és könyvelési háttérrel, teljes hivatali ügyintézéssel. A tőlünk megvásárolt ingatlanokat felügyeljük, üzemeltetjük is igény esetén. Ingatlanváltás esetén Budapest -Tenerife lakáscsere stratégiában is szívesen segítünk.

Dobsa Diána Sözen
idezet

A török riviéra gyönyörű hely, és rengeteg lehetőségt rejt magában, amit egyre több nyugati és magyar befektető is felfedez.

Dobsa Diána Sözen

Törökország, Alanya

Több, mint 10 éve foglalkozom ingatlanokkal és a közvetítésükkel. Érdeklődésem középpontja mindig az emberek és környezetük volt. Ennek köszönhetően minden nap örömmel indulok a munkába, ahol lelkesen gondolkodom ügyfeleim fejével és ahol feladataimat maximalista hozzáállással végzem el. Fontosnak találom, hogy ügyfeleim ingatlanjainak értékesítése, kiválasztása, vagy bérbeadása esetén egyaránt tulajdonosi és szakmai szemlélettel képviseljem őket.

Jurecska Zoltán
idezet

Dubai a lehetőségek városa. A világ minden tájáról áramlik ide a pénz, a tudás és a turisták, az adók alacsonyak, bűnözés pedig nincs.

Jurecska Zoltán

UAE, Dubai

Zoli fiatalon elhagyta az óhazát, hogy szerencsét próbáljon. Először Spanyolországba, majd Gibraltárba ment, ahol airbnb lakások üzemeltetésével foglalkozott, aztán egy barátja meginvitálta Dubaiba, ahol végül a családjával együtt letelepedett. Jelenleg a saját ingatlanközvetítő cégét vezeti Dubaiban.

Marosvölgyi Zsolt
idezet

Németországban a felújítandó ingatlanok eladói másképpen számolnak. Benne hagyják az üzletben a “húst”, hogy a befektetőnek megérje megvásárolni és felújítani az ingatlant.

Marosvölgyi Zsolt

ingatlan befektető, adósságkezelési szakember

Németország

Az egyetem elvégzése után mérnöki területen dolgozott Berlinben 5 éven keresztül. 2018-ban ingatlan befektetőként került ismét a német ingatlan piacra. Sachsen és Thüringia tartományokban tanácsadóként működik külföldi ingatlan vásárlók részére. Különösen az árveréses és aukciókon történő vásárlások során segítség a jelenléte, a piacok között fennálló erőteljes különbségek miatt.

Kali Tamás
idezet

Bulgária EU tagállam, Ugyanakkor a bolgár tengerpart olcsóbb, mit bármelyik másik lokáció az unión belül.

Kali Tamás

Bulgária, Sunny Beach

Tamás már 10 éve élt Londonban, mikor 4 évvel ezelőtt egy szeptemberi napon eldöntötték a párjával, hogy elmennek nyaralni egy hétre Bulgáriába. A reptéren egy ingatlaniroda kirakatát nézegetve feltűnt neki, hogy milyen kedvezőek az árak. Azóta property managementtel, turizmussal és ingatlanközvetítéssel foglalkozik a Nesebarban és környékén.

Malics Adrienne és Malics Brigitta
idezet

Miami 2008-ban első lett Amerika legtisztább városainak listáján, mert egész évben tiszta és friss levegője, tiszta iható hálózati vize, rendezett utcái és városszerte újrahasznosító programjai vannak.

Malics Adrienne és Malics Brigitta

ingatlanközvetítők, befektetők

USA, Miami

Profi, és hozzáértő ingatlan ügynökök és befektetők vagyunk Miamiban, Floridában. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk ingatlanok vásárlása, eladása és kezelése terén, ügyfeleinknek illetve saját célra. Airbnb Házigazdák is vagyunk, több olyan ingatlanunk is van, amiket mi újítottunk fel, engedélyeztettünk rövid távú kiadásra és most így menedzseljük őket. Előadásunk témája, hogy miként lehet jó áron venni, felújítani, Airbnb engedélyessé tenni egy ingatlant, majd utána kiemelkedő hozamot elérni az ingatlan és az Airbnb üzleti rész együttes értékesítésével.

Dr. Török Katalin
idezet

A török riviéra gyönyörű hely, és rengeteg lehetőségt rejt magában, amit egyre több nyugati és magyar befektető is felfedez.

Dr. Török Katalin

Jogász, ingatlanszakértő

Törökország, Alanya

Dobsa Diána csapatával dolgozom, én vagyok a török riviéra Magyarországi képviselője. Több, mint 20 éve vagyok a jogi pályán, ebből 10 évet büntetőbíróként dolgoztam. A Törökországi ingatlanvásárlásom inspirált arra, hogy az ingatlanpiac irányába nyissak, és segítsem a Törökországban vásárolni kívánó ügyfeleinket.

Király Norbert
idezet

…igen, jól hallottad, akár a nulláról indulva is sikeressé válhatsz az ingatlan befektetések világában!

Király Norbert

ingatlanbefektető

Thaiföld, Pattaja

Király Norbert aktív befektető, a Valósítsd meg minden álmod INGATLANBEFEKTETÉSEK segítségével című könyv, továbbá az Online Ingatlan Akadémia és Ingatlanmilliomos Program oktatóanyagok szerzője. 2004 óta foglalkozik ingatlan befektetésekkel, 2013 óta Thaiföldön, Pattayán is tevékenykedik, ahol saját ingatlan ügyletein kívül számos ügyfelének segített már befektetési célú lakásvásárlásban. Pattayán üzlettársával Horváth Ferenccel egy piaci ár alatti ügyletekre specializálódott ingatlanirodát menedzselnek, mellette ingatlankezelési szolgáltatással is segítik befektetőiket, pillanatnyilag 80+ lakást adnak bérbe elsősorban idegenforgalmi céllal.

Mlinárik Márton Ingatlanspecialista, Youtubber, a konferencia szervezője
idezet

Nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy ne legyen ingatlan befektetésed!

Mlinárik Márton

Ingatlanspecialista, Youtubber, a konferencia szervezője

Budapest, Magyarország

2008 óta foglalkozom Budapesti és Pest megyei lakóingatlanok adás-vételével, értékesítésével, ez idő alatt bejártam az „ingatlanpiaci szamárlétra” minden fokát, és a cégeimen keresztül értékesítettem többezer ingatlant. Jelenleg a YouTube és a Tiktok csatornáimon keresztül tartom a kapcsolatot a közönségemmel, és az Ypsilon Home csapatával segítjük az ügyfeleinket, legyen szó akár eladásról vagy vételről.

Töltsd ki az alábbi űrlapot és nézd meg a felvételt!