Ingyenes tanácsadás eladóknak

Kérd ingyenes, 15 perces telefonos tanácsadásunkat ingatlanszakértőnkkel!

Kérlek vedd figyelembe, hogy csak Budapesten és az agglomerációban dolgozunk!

Gondosan összeválogatott, szakértő csapatunkkal teljeskörű és minőségi szolgáltatást nyújtunk minden ingatlaneladás során.
Számtalan lakástulajdonosnak segítettünk már kihozni a maximumot ingatlanából. A tízmilliós szuterén pince-lakástól a fél milliárd forintos villaházig mindenféle ingatlannal volt már dolgunk Budapesten és környékén, így biztos lehetsz benne hogy szakértőink minden kérdésedre tudnak válaszolni.

Ingyenes tanácsadás

Mikor ajánljuk ingyenes tanácsadásunkat?

01

Ha nem tudod milyen szolgáltatásra lenne szükséged

Eladnád az ingatlanod, de nem tudsz dönteni a konzultáció, értékmegállapítás vagy a komplett ingatlanértékesítő szolgáltatásaink között? Vedd igénybe konzultációs lehetőségünket és beszéljünk!

02

Ha szeretnél jobban megismerni minket

Mielőtt bárkinek, bármit is fizetnél, szeretnéd tudni, kire is bízod rá életed legnagyobb vagyontárgyát? Ismerd meg jobban szakértőinket!

03

Konkrét kérdésre szeretnél gyors választ kapni

Elakadtál valahol az adás-vételi papírmunkában és nem tudod hogyan tovább? Esetleg már egy ideje hirdeted az ingatlanod, de nem boldogulsz vele? Ingatlanspecialistáink szívesen segítenek rövid kérdéseid megválaszolásában.

Ingatlanszakértőink

Ismerd meg ingatlanszakértőinket!

Magyar Ferenc - Ingatlanspecialista, hitelszakértő

Magyar Ferenc

Ingatlanspecialista, hitelszakértő

Már több mint 22 éve foglalkozom értékesítéssel, a tapasztalataim eleinte a hitel és a pénzügyi szektorban szereztem, majd Nyugat-Európába és később Dél-Kelet-Ázsiába sodort az élet, ahol volt lehetőségem tovább fejleszteni az emberismeretem és a kommunikációs képességeim. Pályám során több mint 100 ingatlan adás-vételben vettem részt. Az évek alatt az ingatlan és pénzügyi piacon megszerzett tapasztalattal és szakértelmemmel a legmagasabb szintű ügyfél-elégedettség elérésére törekszem.

Matosics Zoltán - Ingatlanspecialista

Matosics Zoltán

Ingatlanspecialista

Tervezőgrafikusként diplomáztam, mely szakmát 14 évig műveltem. A vizuális kommunikáció mellett évekig foglalkoztam kintlévőségkezeléssel, műszaki cikkek és szállás-értékesítéssel, valamint a marketing- után építőipari fejlesztési projektvezetéssel. Kizárólag olyan feltételekkel dolgozom (kollégáimmal, partnereinkkel együtt), hogy kiemelt minőségben és kiemelt figyelemmel tudjam végigkísérni minden rám bízott ingatlan értékesítési projektemet.

Sánta Bence - Ingatlanspecialista

Sánta Bence

Ingatlanspecialista

A Tatabányán eltöltött, megyei válogatott focista éveim után végül gazdasági irányban tanultam tovább és közgazdászként diplomáztam. Kezdetben a Fundamentánál szereztem tapasztalatot személyi bankárként, azóta pedig már Marci csapatát erősítem, mint ingatlanközvetítő. Én magam már 20 éves korom óta aktív ingatlanbefektetőként tevékenykedem, így az ingatlanértékesítés mellett befektetéssel kapcsolatos kérdésekben is örömmel segítek.

Kiss László - Ingatlanspecialista

Kiss László

Ingatlanspecialista

8 éve foglalkozom értékesítéssel, azon belül ingatlan értékesítéssel és befektetésekkel. Emellett egy évig voltam irodavezető, mielőtt saját vállalkozásomat elindítottam. Maximum 10-15  ingatlannal foglalkozom egyszerre, ami által több energiát, időt, marketing összeget, odafigyelést tudok az Ön lakására fordítani!

Küldetésem modernizálni az ingatlan értékesítést, hogy némileg felhígult szakmámban kitűnjek és értéket képviseljek ügyfeleim számára.

Az ingatlanjaim 98%-át sikeresen értékesítettem és úgy kezelem a megbízásaimat, mintha a sajátom volna!

Mészáros Gábor - Ingatlanspecialista

Mészáros Gábor

Ingatlanspecialista

Budapesten születtem, de korán elköltöztem külföldre, hogy tapasztalatot szerezzek és angolul tanuljak. Egy londoni egyetemen diplomáztam Marketing Kommunikáció szakon és ezen a területen is dolgoztam egészen addig amíg az ingatlanpiac dinamikája fel nem keltette az érdeklődésemet. Úgy érzem, hogy itt tökéletesen tudom kamatoztatni az eddig megszerzett képességeket, hogy kiváló élményben legyen az ügyfeleinknek része. Mlinárik Márton tanításával és iránymutatásával egy sikeres és profi csapat tagja lehetek, mindemellett ez lehetőséget teremt, hogy a legjobb rálátásom legyen az aktuális ingatlanpiacra. 

Segítünk!

Ha eladnád Budapesten vagy Pest megyében lévő ingatlanod, jelentkezz egy kötelezettségmentes, 15 perces telefonos konzultációra és az általad választott ingatlanszakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot az általad meghatározott időpontban!