Ingatlaneladás A-Z-ig

Profi és megbízható ingatlanértékesítés Budapesten és környékén

Ingatlanértékesítés, Ingatlan értékesítés, ingatlan adás vétel, ingatlan eladás

A kérdés nem az, hogy képes vagy-e eladni a saját ingatlanodat, hanem az, hogy megelégszel-e a 4-es osztályzattal, ha a legnagyobb vagyontárgyad eladásáról van szó?

Egy ingatlan értékesítése elsőre könnyűnek tűnhet, csak felrakod a telefonoddal lőtt fotókat az ingatlan.com-ra és majd válogathatsz a jobbnál jobb vevőjelöltek közül, minek ehhez ingatlanos? Nos, a valóság az, hogy sokkal több munkával és idővel fog járni a lakásod eladása, mint azt gondoltad volna.

Erre számíts ha egyedül szeretnéd eladni az ingatlanod!

A potenicális érdeklődők jelentős részét pár másodperc alatt elveszíted, ha nem kiemelkedő a hirdetés minősége. Legyen szó akár az ingatlan hirdetés szövegéről, a képek minőségéről vagy a lakás berendezéséről. Ha első benyomásra nem elég megnyerő a hirdetés, esélyed sem lesz kiemelkedni a túlkínálatból.

Rengeteg felesleges telefonhíváson és lakás bemutatáson fogsz túlesni, amik csak az idődet rabolják. Akár azért, mert komolytalan ingatlanturisták vagy buzgó ingatlanügynökök zaklatnak, vagy éppen azért, mert a nem megfelelő hirdetésed olyan érdeklődőket vonzott be, akik egyáltalán nem is ilyen ingatlant keresnek.

Számtalan olyan kérdéssel fogsz találkozni, amit megfelelő szakértelem hiányában nem tudsz majd megválaszolni. Hiszen eladóként ismerned kell az ingatlanjog, hitelezés és a műszaki kérdések aktuális szabályait is.

Az ingatlanodhoz fűzödő érzelmi szálak miatt, érthető módon nem fogsz tudni objektíven hozzá állni egy komoly tárgyalási helyzethez, ami akár súlyos milliókba is kerülhet számodra.

Szinte biztos, hogy nem fogod tudni helyesen megállapítani az ingatlanod reális piaci árát, mert valós tapasztalat nélkül csak a hirdetőportálok eladatlan lakásainak áraiból tudsz kiindulni, ami köszönő viszonyban sincs a tényleges eladási árakkal. Ez csak azt eredményezi, hogy a túlárazott ingatlanod még jó pár hónapig, vagy évig csücsül a piacon, ami alatt csak még többet veszít az értékéből…

ingatlanhirdetés, ingatlan hirdetés, ingatlan eladás segítség, vevőmágnes hirdetés, professzionális marketing anagok ingatlan eladáshoz, fotó, VR séta, hirdetés szövegek, bemutató

Tényleg van erre felesleges időd, energiád és kedved?

Ingatlanszakértőre nem azért van szükség, mert nélküle lehetetlen eladni egy lakást, hanem azért, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legmagasabb áron tudd eladni az ingatlanod. Mindezt pedig úgy, hogy közben a kisujjad sem kell megmozdítanod, nem kell új szakmát tanulnod és nem kell minden szabadidődet erre áldoznod.

A döntés a te kezedben van!

Nézd meg az ármaximalizálás 12 lépését, amivel a te ingatlanodat is eladjuk!

Teljeskörű ingatlanértékesítés - mindenben segítünk!

01

Tervezés

Megnézzük hogy a te egyedi élethelyzetedben és körülményeiddel mi a reális forgatókönyv, költség és időtartam az ingatlanod értékesítésére.

02

Dokumentumok beszerzése

Minden szükséges dokumentumot, nyilatkozatot és igazolást beszerzünk helyetted, ami a tudatos piacralépéshez kell.

03

Árazás

Tapasztalt, szakértő értékbecslő kollégáink segítenek meghatározni a jelenlegi piaci helyzethez igazított maximális eladási árat.

04

Az ingatlan felkészítése

Profi lakberendező kollégánk segítségével bútorozzuk és csinosítjuk az ingatlanod, hogy megmutassuk a vevőknek a benne rejlő lehetőségeket.

05

Marketing anyagok készítése

Csapatunkkal elkészítjük a számodra legmegfelelőbb, igényes marketing anyagokat. Kezdve a minőségi fotós, videós, drónos vagy VR anyagoktól a méretarányos alaprajzig és a részletes hirdetés szövegéig.

06

Hirdetés

Ismerjük a legjobban működő hirdetési portálokat és pontosan tudjuk hogyan lehet hatékonyan pozícionálni a hirdetésed.

07

Vevő szűrés

Elvégezzük helyetted az előzetes vevőszűrést, hogy a megtekintésekre már csak a valóban potenciális, hitelképes jelöltek jöjjenek.

08

Bemutatók

Vállaljuk a személyes ingatlan bemutatók teljes szervezését és lebonyolítását, így neked már csak a komoly vevőkkel kell foglalkoznod.

09

Ajánlattétel

A komoly érdeklődőktől írásban kérjük a vételi ajánlatokat, ami mellé minden esetben foglalót is kell biztosítaniuk, hiszen egy életeket megváltoztató üzletről van szó.

10

Ártárgyalás

Tapasztalt kollégáink rutinosan viszik végig a sokszor kellemetlennek tűnő ártárgyalást, így biztos lehetsz benne hogy a lehető legjobb üzletet kötöd meg.

11

Üzletzárás

A sikeres tárgyalást követően leszervezzük az adásvételi szerződés aláírását, ügyvédi véleményezéssel hogy biztosan minden rendben legyen.

12

Birtokba adás

Végül pedig az ingatlan eladást követően az utolsó lépéseknél is melletted vagyunk és elintézzük helyetted a birtokba adást és a közművek átírását is.

Válassz profi segítséget ingatlanod értékesítéséhez és bízd életed nagy döntését valódi szakértőkre!

Miért válassz minket?

Gondosan összeválogatott, szakértő csapatunkkal teljeskörű és minőségi szolgáltatást nyújtunk minden ingatlaneladás során.
Számtalan lakástulajdonosnak segítettünk már kihozni a maximumot ingatlanából. A tízmilliós szuterén pince-lakástól a fél milliárd forintos villaházig mindenféle ingatlannal volt már dolgunk Budapesten és környékén, így biztos lehetsz benne hogy a te ingatlanod is eladjuk!

Ingyenes ingatlan adás vétel konzultáció Budapest, területi szakértő csapat, ingatlanspecialista
év tapasztalat
0
eladott ingatlan
0
elégedett ügyfél
0

Akiknek már segítettünk

A szavak helyett beszéljenek inkább a tettek!

ingatlan értékesítés, adás vétel tancsadás árak, díjak

Csomagajánlataink

Nézd meg mit tartalmaznak az ingatlanértékesítő csomagajánlataink!

Konzultáció

50 000 Ft + ÁFA*

*Amennyiben a csapatomra bízod ingatlanod eladását, a tanácsadás díját beleszámítom a sikerdíjba.

Prémium értékesítési csomag

Minden, ami a konzultációban is benne van +

4,5% jutalék + ÁFA*

*A jutalék kulcs a pontos feladat, a lokáció és az érték ismeretében változhat! A sikerdíj összegét minden esetben a helyszíni szemle után véglegesítjük!

Ármaximalizáló értékesítési csomag

Minden, ami a Prémium értékesítési csomagban is benne van +

5,5% jutalék + ÁFA*

*A jutalék kulcs a pontos feladat, a lokáció és az érték ismeretében változhat! A sikerdíj összegét minden esetben a helyszíni szemle után véglegesítjük!

Gyors és sikeres ingatlanértékesítés, maximális áron!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és bízd ránk ingatlanod értékesítését!

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot és kollégánk 3 napon belül felvesszi veled a kapcsolatot.