Ingyenes tanácsadás vevőknek

Kérd ingyenes, 15 perces telefonos tanácsadásunkat ingatlanszakértőnkkel!

Kérlek vedd figyelembe, hogy csak Budapesten és az agglomerációban dolgozunk!

Megtaláltad álmaid ingatlanát, de valahol elakadtàl a vásárlási folyamatban?
Nem tudod hogyan fogj hozzá az ingatlan vásárláshoz?
Bizonytalan vagy az ingatlanjogi vagy a műszaki kérdésekben?
Más városban, esetleg külföldön laksz, onnan szeretnéd levezényelni az ingatlan vásárlást?
Vagy kíváncsi vagy hol és hogyan fektesd ingatlanba a pénzedet?
Hiteltanácsadásra van szükséged?

Mi mindegyik kérdésre tudjuk a választ!

Ingyenes tanácsadás

Mikor ajánljuk ingyenes tanácsadásunkat?

01

Ha nem tudod melyik szolgáltatásunkra van szükséged

Ha ingatlant vásárolnál és úgy gondolod, hogy szeretnéd kiszervezni a folyamatot, vagy szeretnéd, ha lenne melletted egy szakértő? Vedd igénybe konzultációs lehetőségünket és beszéljünk a lehetőségeket!

02

Ha szeretnél jobban megismerni minket

Mielőtt bárkinek, bármit is fizetnél, szeretnéd tudni, kire is bízod rá életed legnagyobb vagyontárgyát? Ismerd meg jobban szakértőinket!

03

Konkrét kérdésre szeretnél gyors választ kapni

Elakadtál valahol az adás-vételi papírmunkában és nem tudod hogyan tovább? Esetleg már egy ideje keresed a megfelelő ingatlant, de nem boldogulsz? Ingatlanspecialistáink szívesen segítenek rövid kérdéseid megválaszolásában.

Ingatlanszakértőink

Ismerd meg vevő oldali ingatlanszakértőinket!

Rády Rebeka - Ingyenes tanácsadás vevőknek

Rády Rebeka

Ingatlanspecialista, Buyer’s agent

Budapesten nőttem fel és már egészen kicsiként kiderült, hogy maximálista vagyok!

Utóbbi éveimet aktív latin-versenytánccal töltöttem, ami mellett több zenekarban is játszottam, így bátran merem kijelenteni, hogy megtanultam mi is az az együttműködés, helytállás és mit is jelent az igazi pörgés! 
Egészen fiatalon dolgozni kezdtem és nagyon hamar rájöttem, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni. Mindig is örömmel töltött el, amikor elégedettséget láttam ügyfeleim arcán, számomra ez jelenti a motivációt.
És, hogy miért az ingatlanpiac?
2022-ben kezdtem dolgozni egy ingatlan hálózatnál, ahol egyértelművé vált számomra, hogy ezzel szeretnék foglalkozni! Hamar körvonalazódott bennem, hogy egy nagyobb hálózat nem teszi lehetővé, hogy 100%-ban olyan magas szakmai színvonalat képviseljen, mint azt ügyfélként én is elvárnám, így találtam rá Márton egytől-egyig szakemberekből álló csapatára, melyet már én is büszkén képviselek.
Herbály György

Herbály György

Ingatlanspecialista, Buyer’s agent

Herbály György vagyok, ingatlanspecialista. Ismét Márton csapatát gyarapítom, néhány éves megszakítás  után. A pár éves szünet alatt sok mindent kipróbáltam, megméretettem különböző szegmensekben, majd rá kellett jönnöm, hogy ez az értékesítési ág áll a legközelebb hozzám, itt érzem jól magam, itt tudok kiteljesedni. 
 
Tudom, hogy ingatlanost választani nem könnyű feladat, aki elsőre ideálisnak tűnik, arról csak hónapok után derülnek ki a hibák, hiányosságok, ami addigra súlyos  károkat okozhat egy értékesítési folyamatban.
 
Amennyiben biztosra mennél és nem szeretnél rizikót, a legjobb helyen jársz. Profi háttérrel rendelkező csapatunk, minden támogatást megad amire szükség lehet a gördülékeny üzlet lebonyolításához. 
Ha lakásvásárláson  töröd a fejed és elvesztél a túlkínálatban, a legjobb ár-érték arányt keresed, keress bátran, segítek. 

Segítünk!

Ha ingatlant vásárolnál Budapesten vagy az agglomerációban, jelentkezz egy kötelezettségmentes, 15 perces telefonos konzultációra és ingatlanszakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot!

Kérlek vedd figyelembe, hogy csak Budapesten és az agglomerációban vállalunk feladatokat!