Köszönöm jelentkezésed!

Ha nem kapsz tőlem 15 percen belül e-mailes visszaigazolást, kérlek ellenőrizd a SPAM / Promóciók / Kéretlen üzenetek mappát. Sajnos előfordul, hogy a mail szolgáltatók kiszűrik az leveleinket. 

A kollégáim hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Ismerd meg őket! Lejjebb megtalálod a bemutatkozásukat!

Üdvözlettel,

Mlinárik Márton Ingatlanspecialista

Marozsán Károly

Marozsán Károly

Ingatlanspecialista

Károly több, mint 10 éve dolgozik Budapesten ingatlanbefektetőként és közvetítőként. A segítségével számos komoly értékű ingatlan cserélt már gazdát Budapesten és a környékén.

 

Magyar Ferenc

Ingatlanspecialista, hitelszakértő

Feri 22 éve foglalkozik értékesítéssel, a tapasztalatait eleinte a hitel és a pénzügyi szektorban szerezte, majd Dél-Kelet-Ázsiába, aztán Nyugat-Európába sodorta az élet, ahol volt lehetősége tovább fejlesztenie az emberismeretét és a kommunikációs képsességeit. Az évek alatt megszerzett szakértelmével a legmagasabb szintű ügyfél-elégedettség elérésére törekszik.
Matosics Zoltán

Matosics Zoltán

Ingatlanspecialista

Tervezőgrafikusként diplomáztam, mely szakmát 14 évig műveltem, de mindig csak a háttérben, szabadúszóként. A vizuális kommunikáció mellett évekig foglalkoztam főállásban kintlévőségkezeléssel, műszaki cikkek és szállás-értékesítéssel, valamint a marketing- után építőipari fejlesztési projektvezetéssel – melyben 3 év alatt mintegy félmilliárd forintnyi összértékű beruházásokért voltam felelős.

Mészáros Gábor

Mészáros Gábor

Ingatlanspecialista

Gábor Budapesten született, de korán elköltözött külföldre, hogy tapasztalatot szerezzen és angolul tanuljon. Egy londoni egyetemen diplomázott Marketing Kommunikáció szakon és ezen a területen is dolgozott egészen addig amíg az ingatlanpiac fel nem keltette az érdeklődését. Bár Gábor az egyik “legfiatalabb” csapattagunk, a lendülete, a hozzáállása és a maximalizmusa biztosítja a kiemelkedő eredményeit

 

Herbaly Szabina

Herbály Szabina

Irodakoordinátor, asszisztens

Szabina a közigazgatásban eltöltött évek után tettem egy röpke kitérőt a rendezvényszervezés világába, majd ezt követően ismerte meg Marcit. Azóta a csapat “hátvédjeként”, mint asszisztens segíti kollégáit és ügyfeleinket a gördülékeny együttműködésben. Célja, hogy a gyakran körülményes ügymenetekből ügyfelünk a lehető legkevesebbet észleljen és teljeskörű, pontos tájékoztatást kapjon minden folyamatról, hogy az ingatlan eladás vagy vétel teljesen stressz- és zökkenőmentes legyen.

Sánta Bence 

Ingatlanspecialista

Bence a Tatabányán eltöltött, megyei válogatott focista évei után végül gazdasági irányban tanult tovább és közgazdászként diplomázott. Kezdetben a Fundamentánál szerezettt tapasztalatot személyi bankárként, azóta pedig már Marci csapatát erősíti, mint ingatlanközvetítő. Már 20 éves kora óta aktív ingatlanbefektetőként tevékenykedik, így az ingatlanértékesítés mellett befektetéssel kapcsolatos kérdésekben is örömmel segít.