Referenciák - Mlinárik Márton

Referenciák

Ha sietsz, csak ezt az egy videót nézd meg! 

“Bárkinek mesélem, hogy el, hogy azt a kis lakást ilyen adottságokkal ennyi pénzért adtuk el annyi idő alatt, erre mindenki azt mondja hogy “Hűha, azért az nem semmi!” Úgyhogy azóta dicsőítelek Titeket…”

 
 
 
 
 

“Ha megbízod Mártont, nem kell azon vacakolnod, hogy órákat, napokat szenvedsz a telefonnal, a hirdetéssel, hanem letudod ezt a terhet magadról, és élheted a saját életedet.”

“Nagyon könnyű volt Marcival dolgozni, mert bármikor kerestük, mindig rendelkezésünkre állt.”

 

“Nagyon jó tapasztalataim voltak, az volt az érzésem, hogy csak és kizárólag velem foglalkozik, mintha nem lenne más a piacon, csak én egyedül.”

 

“Mindenképpen ajánlanálak téged, (sőt, már ajánlottalak is). Én nagyon elégedett vagyok, nagyon jól végzed a dolgodat, professzionális vagy a szakmádban.”

 
 

“Bátran tudom ajánlani a cégeteket, igaz, hogy nem vagytok a legolcsóbbak a piacon, de abszolút prémium szolgáltatást nyújtotok!”

 
 

“Azért döntöttünk úgy hogy ingatlanirodán keresztül értékesítünk, mert nagyon sok utánajárástól, kellemetlenségtől fog megkímélni, ha egy szakemberre bízzuk a lakás eladását. Korrekt módon, előre egyeztetett időpontban, tényleg csak potenciális vevőjelölteket hozott az iroda. Nem csak egy 26. ügyfélként voltunk kezelve, hanem a nap bármelyik szakában tudtunk hozzájuk fordulni.”

 
 
 

“Találkoztunk korábban olyan helyzetekkel, hogy több hét telt el és semmiféle mozgás nem történt, úgy kellett rátelefonálni az ingatlanosra. Nekünk szinte meg se kellett mozdítani az ujjunkat, és a vevők jöttek, jöttek és a nagy százalékuk komoly vevőnek tűnt. Azt az árat kaptuk meg, amit elképzeltünk, én azt mondom, hogy az ingaltanközvetítő maximálisan megérte az árát!”

 
 
 

“Amikor felmerült, hogy eladjuk a lakást, először abban gondolkodtam, hogy ezt én fogom intézni a családnak, és meg tudom csinálni. A hugomnak volt az a mondása, hogy bízzuk ezt inkább ingatlanosra, merthogy nagyobbat lehet vele nyerni, mint amennyit elvisz az ingatlanos díja. Happy end a vége, úgyhogy ez jól sikerült és köszönöm!”

 
 
 
 

“Az utólagos eredmény tekintetében egyáltalán nem bántam meg, hogy ingatlanoshoz fordultam, mert a minimális elvárt odafigyelésnél sokkal többet adtatok…”