Mennyit ér a lakásom?

INGYENES ÉRTÉKMEGÁLLAPÍTÁS, REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL, BUDAPESTEN és KÖRNYÉKÉN!!!

*** Az akció 2024. június 07-ig tart!!! ***

Budapesti, és Bp. környéki ingatlanok esetében tudjuk vállalni ingyenesen az értékelést!

*** Az akció 2024. június 07-ig tart!!! ***

A 3 legnagyobb hiba, amit az árazásnál elkövetsz...

…és ami miatt végül időt és pénzt is veszítesz…

diagram

ALULÁRAZOL

Bizonytalan vagy, ezért alá lősz. Bár gyorsan túl leszel az eladáson, utána azon sopánkodsz majd, hogy többet is kérhettél volna…

diagram

TÚLÁRAZOL

Mivel a hirdetési árakból indulsz ki, ráadásul személyes kötődésed van, túlárazol és így a lakásod senkinek nem fog kelleni…
idő ikon

HÚZOD AZ IDŐT

Mivel túllőtted az árat, hosszú hónapokig nem történik semmi. Majd végül elveszíted a türelmedet, és oda adod ár alatt, csak vigye már el valaki…

Korrekt értékbecslés minden

"ingatlan-helyzetben"

Ingatlan értékesítés karrier, dolgozz velem, Mlinárik Márton, Budapest

4 előny, amire szert teszel az értékelés segítségével

01

Felkészült leszel

Nem kell azon aggódnod, hogy mit mondj a vevőnek, és elfelejtheted azt a gondolatot, hogy: “ vajon elijesztem, ha nem engedek az árból…? De ha túl sokat engedek, akkor meg bukok rajta…”

02

A vevő izgul helyetted

Magabiztosan fogsz tárgyalni, mert az általad kért ár helyes. Az irányítás a Tiéd. A vevő pedig kínáljon többet, ha a lakásodat akarja

03

Eladási ár maximalizálás

Mivel a lehető legmagasabb, de a vevők számára még vonzó árat határozzuk meg, a vevők versenyeznek majd a lakásért. Így garantáltan érvényesíteni tudod a maximális árat.

04

Eladási idő minimalizálás

Ha az ármegállapítás jó, a piacon töltött idő a minimumra csökken. Így nem kell hónapokig fizetned a hirdetéseket, és a szabadidődben a lakást mutogatnod, akár 30 nap alatt túl lehetsz az egészen.

“Felajánlottátok, hogy ingyenesen értékelitek a lakásomat. Az általatok javasolt áron adtuk el 30 nap alatt…”
– Emília, vállalkozó és anyuka

“Úgy gondoltam, hogy számomra kedvezőbb eredményt érhetünk el, ha egy szakértő segítségét kérem…”
– Tamás, középvezető, családapa

Ismerj meg minket!

Számtalan olyan lakástulajdonosnak segítettünk már eloszlatni a bizonytalanságát, mint amilyen TE is vagy. A tízmilliós szuterén pince-lakástól a fél milliárd forintos villaházig mindenféle ingatlannal volt már dolgunk. A tapasztalatunkat Budapest, és az agglomeráció ingatlanpiacán szereztük.

A ránk bízott ingatlanokat nem “csak” értékelnünk kellett. Sok esetben érvényesítenünk is kellett amit leírtunk.

 

Sánta Bence ingatlanspecialista

Sánta Bence

Ingatlanspecialista

Bence válogatott focista volt, majd közgazdászként diplomázott. A tapasztalatait a Fundamentánál szerezte, és már  20 éves korom óta aktív ingatlanbefektetőként tevékenykedik. Így az ingatlanértékesítés mellett befektetéssel kapcsolatos kérdésekben is örömmel segít ügyfeleinek.

Magyar Ferenc

Magyar Ferenc

Ingatlanspecialista

Feri 22 éve foglalkozik értékesítéssel, a tapasztalatait eleinte a hitel és a pénzügyi szektorban szerezte, majd Dél-Kelet-Ázsiába, aztán Nyugat-Európába sodorta az élet, ahol volt lehetősége tovább fejlesztenie az emberismeretét és a kommunikációs képsességeit. Az évek alatt megszerzett szakértelmével a legmagasabb szintű ügyfél-elégedettség elérésére törekszik.

Mészáros Gábor

Mészáros Gábor

Ingatlanspecialista

Gábor Budapesten született, de korán elköltözött külföldre, hogy tapasztalatot szerezzen és angolul tanuljon. Egy londoni egyetemen diplomázott Marketing Kommunikáció szakon és ezen a területen is dolgozott egészen addig amíg az ingatlanpiac fel nem keltette az érdeklődését. Bár Gábor az egyik “legfiatalabb” csapattagunk, a lendülete, a hozzáállása és a maximalizmusa biztosítja a kiemelkedő eredményeit

Matosics Zoltán

 

Matosics Zoltán

Ingatlanspecialista

Tervezőgrafikusként diplomáztam, mely szakmát 14 évig műveltem, de mindig csak a háttérben, szabadúszóként. A vizuális kommunikáció mellett évekig foglalkoztam főállásban kintlévőségkezeléssel, műszaki cikkek és szállás-értékesítéssel, valamint a marketing- után építőipari fejlesztési projektvezetéssel – melyben 3 év alatt mintegy félmilliárd forintnyi összértékű beruházásokért voltam felelős

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

ÍME A VÁLASZOK A KÉRDÉSEIDRE

Ez most akkor értékbecslés?

Nem. Bár a módszer ugyanaz. De mivel ingyenesen vállaljuk, nem készítünk 50 oldalas dokumentációt, és hivatalos helyen nem is tudod felhasználni az eredményt. Kifejezetten arról van szó, hogy eladás előtt belőjük a piaci értéket. Persze ha hivatalos becslésre van szükséged, azt is megoldjuk, de azt ingyen nem tudjuk vállalni.

Tényleg ingyenes?

Igen. Ingyenesen felértékeljük az ingatlanodat. Nem kell fizetned egy fillért sem. És kötelezettséget sem kell vállalnod. Semmilyet.

Oké, de miért éri meg nektek?

Mi úgy gondoljuk, hogy először adnunk kell ahhoz, hogy kaphassunk. Ezért bevállaljuk, hogy segítünk neked. Fizetned nem kell az értékelésért. Cserébe mi találkozunk egy ingatlantulajdonossal, aki gondolkozik a lakása eladásán. Fair üzlet, nem?

Mennyire lesz pontos a becslés?

Amennyire csak lehetséges. 3 dolog miatt érdemes bíznod bennünk. Vannak tényleges eladási adataink, több, mint 10 év tapasztalatunk, valamint nincs személyes kötődésünk az ingatlanhoz. De mivel a múltbéli adatok alapján jósoljuk meg, hogy mi fog történni a jövőben, ezért mindig fenn áll a lehetősége annak, hogy a piac változása felülbírálja az elvárásokat.

Aha, szóval ingatlanosok vagytok!

Igen. És jók vagyunk abban, amit csinálunk. Ha szeretnél megbizonyosodni róla, nézd meg a referenciáinkat itt. Tisztában vagyunk azzal, hogy a szakmánkban sok a lókötő, és hidd el, hogy komoly erőfeszítéseket teszünk, hogy mi mások legyünk.

Persze, majd ide jöttök és tukmáljátok a szerződéseteket…

Nyilván érdekünk, hogy találjunk olyan ügyfeleket, akik ránk bízzák a lakásuk eladásárát. De biztos lehetsz benne, hogy nem fogunk tukmálni semmit. Ha úgy döntesz, hogy ránk bíznád az eladást, szívesen vállaljuk. De ha nem, akkor ingyenesen segítettünk és ennyi.

Eljöttök megnézni az ingatlant?

Általában igen, hiszen látatlanban elég nehéz pontos értékelést végezni. De mivel ingyenesen vállaljuk az értékelést és általában nagyon sokan keresnek minket, a helyszíni szemle szükségességét a kapott információk szerint mi döntjük el.

Hogy működik a dolog?

Ez NEM egy online kalkulátor. A jelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot, és bekérjük tőled az értékeléshez szükséges adatokat. Az információk alapján megvizsgáljuk az elmúlt 6 hónap tényleges eladási adatait, a KSH adatbázist, a hirdetési portálokat, valamint a vevő adatbázisunkat. Ezekből gyúrjuk össze a végeredményt, amit e-mailben küldünk majd el neked. Ez (terheltségtől függően) bele telik akár néhány napba is.

Alapos, a trendeket jól ismerő, meggyőző, igényes, pontos, precíz - ezek a jelzők jutnak az eszembe, ha valaki Minárik Mártonró és a csapatáról kérdez.

Kihasználtam a cég akcióját, ingyenes értékbecslést kértem. Egy kedves fiatalember vette fel velem a kapcsolatot, a személyes találkozón részletesen megbeszéltük az értékesítés lehetséges módjait, remek tanácsokat kaptam, méghozzá úgy, mintha már szerződtünk volna.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek a céget!
vélemények
Fazekas Pálma

A választás a tiéd!

Értékmegállapítás
Legyen a lakáseladás egy tortúra…
…amikor fél éven keresztül minden szabadidődet ezzel töltöd, majd végül ár alatt is oda adod a lakást, csak vigye már el valaki…
Értékmegállapítás
…vagy válogatni szeretnél a legjobb ajánlatok közül?
Ha jól lőtted be az árat, a vevők versenyeznek majd, hogy övék legyen a lakásod. Így az eladás egy gyors és izgalmas folyamat lesz, amiről büszkén mesélhetsz majd a barátaidnak!
Ne bízd magad a véletlenre!

Eladás előtt értékeltesd fel az ingatlanodat!

Az értékmegállapítás szolgáltatás teljes ára: 50.000 Ft,- + áfa

Jelentkezz most, és 2024. június 07-ig INGYENESEN segítünk!

*** CSAK BUDAPESTI ÉS BP  KÖRNYÉKI INGATLANOK ÉRTÉKELÉSÉT TUDJUK INGYENESEN VÁLLALNI! ***

Add meg az adataidat!

A jelentkezést követően emailben küldünk neked egy űrlapot, amin megadhatod az értékeléshez szükséges adatokat.

 

*** CSAK BUDAPESTI ÉS BP  KÖRNYÉKI INGATLANOK ÉRTÉKELÉSÉT TUDJUK INGYENESEN VÁLLALNI! ***