Ingatlanpiac 2023 - Élő rendezvény - Mlinárik Márton

ONLINE Elő előadás!

Jelentkezés lezárva!

INGATLANPIAC 2023

"We are entering the lost decade..."

 • 00Napok
 • 00Óra
 • 00Perc
 • 00mp

2019

 • 2019 végén azt állítottam, hogy 2020-ban az ingatlanpiacra megérkezik a recesszió. Majd megérkezett a koronavírus, és a piac behúzta a kéziféket. (Igaz, csak rövid időre)

2020

 • 2020 végén azt “jósoltam”, hogy 2021-ben Budapest belvárosában elindul az árak csökkenése, míg a kertes házak, nyaralók, és az új építésűek tovább száguldanak. – Mit ad isten, ez is bejött.

2022

 • A tavalyi előadásom alcíme ez volt: “A vihar előtti csend…” És nemsokára lett háború, infláció, kamatemelés, nomeg rezsi-cirkusz… és az ingatlanpiac megfagyott.

2023

 • Most elmondom, hogy mit gondolok, hogyan alakul majd az ingatlanpiac 2023 -ban. 

 

Érdekel?

 

Gyere el, és hallgasd meg élőben az “Ingatlanpiac 2023 című előadásomat, előrejelzésemet, és ha van kérdésed, tedd fel bátran! 

 • Időpont: 2022. november 28.-én, 19:00-kor kezdünk
 • Időtartam: 120 perc (kérdésektől függően)
 • Online közvetítés: A YouTube-on lesz elérhető

Amiről szó lesz az előadáson

...és persze lesz kérdezz / felelek

Az előadó

Mlinárik Márton

A piac változásával az ingatlan egyre nagyobb vagyont képvisel. Ha van ilyen vagyontárgyad, vagy szeretnéd, hogy legyen, jobb, ha tudod, mit csinálsz!

Mlinárik Márton 

Ingatlanspecialista

Márton 2008 óta dolgozik befektetőként és közvetítőként Budapest ingatlanpiacán. Egy országos ingatlanos franchise legnagyobb partnere volt 2011-2017-ig. Mostanáig többezer ingatlan eladásban vett részt közvetlenül vagy a cégein keresztül. Jelenleg ő vezeti Magyarország egyik legnézettebb ingatlanos YouTube csatornáját

Mit mondanak, akik már találkoztak velem

"Az ön youtube videós tanácsait és ingatlan eladási praktikáit követve sikerült azonnal értékesíteni az ingatlanom olyan áron amire én magam sem számítottam. Gondolok itt a fotózásra, a hirdetés tényszerű megfogalmazására és az alku tárgyalásra. Az első vevő azonnal beleszeretett és meg is történt az adásvétel. Köszönettel és tisztelettel."
Szabó József
"HIGHLY RECOMMENDED! If I could give 100 stars I would !!! Fortunately I had an opportunity to meet Marton, his extremely knowledgeable and very professional Real Estate agent !!! He was able to answer all my questions and beyond that ! His work ethic made me comfortable , without him I can’t even imagine investing my money into anything!!!! Highly recommend him and his team for future home buyers ! If I would sell my property I would only trust him to work on that project as well. I met a lot of real estate agent lately and I have to tell you that he is one of kind , not just by his knowledge but his personality and also the effort what he puts into his work . He goes beyond excellence!!!!"
Suzan Csiki
Alapos, a trendeket jól ismerő, meggyőző, igényes, pontos, precíz - ezek a jelzők jutnak az eszembe, ha valaki Mlinárik Mártonról kérdez. Kihasználtam a cég akcióját, ingyenes értékbecslést kértem. Mlinárik Márton vette fel velem a kapcsolatot, a személyes találkozón részletesen megbeszéltük az értékesítés lehetséges módjait, remek tanácsokat kaptam, méghozzá úgy, mintha már szerződtünk volna. Jó szívvel ajánlom mindenkinek a céget!
Fazekas Pálma
A "belépő"

Néhány sör áráért, megtudhatod, hogy 15 év ingatlanpiaci tapasztalta alapján mik a gondolataim az ingatlanpiac jövőjével kapcsolatosan.
Ez a tudás milliókat hozhat Neked.

A részvételi díj:

5999,- Ft

JELENTKEZÉS LEZÁRVA!

Ha esetleg nem kapsz tőlem mailt 24 órán belül, nézd meg a SPAM mappát (Kéretlen üzenetek, promóciós, ilyesmi). Néha előfordul, hogy a mailek ott kötnek ki.

© copyright Mlinárik Márton Ingatlanspecialista 2022

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük